Skal vi løse hestens

udfordring med traileren?

Jeg ønsker at løse hestens udfordring med traileren.


Det er en vigtig del i min tilgang til trailertræning.


Derigennem løser vi dit problem; at hesten ikke kan komme med på køretur.


Det gør jeg gennem mit unikke trailertræningsforløb, som tilgodeser at hesten

har brug for at øve sig i de enkelte faser, før du bygger videre på din træning.


Mit fokus er på hestens tryghed og afslappethed samt at du får de redskaber,

der skal til så du kan løse opgaven selv.

Flere muligheder for effektiv trailertræning


At trailertræne en hest er en proces. Uanset hvor du er i processen, har du mulighed for at få hjælp af mig, så du opnår en effektivitet i træningen med fokus på en afslappet hest.

Sådan starter du din trailertræning


Skal du i gang med at trailertræne din hest og vil du gerne være sikker på at have et solidt fundament for træningen, som du kan bygge videre på?


Så har jeg lavet et effektivt online kursus til dig, som er nemt at følge og som lærer dig, hvordan du får det vigtigste og mest grundlæggende arbejde på plads. Dette bliver dit fundament og din værktøjskasse.


Det er netop fundamentet, som jeg oftest finder huller i, når jeg trailertræner en hest.

Sådan lærer du din hest hele processen


Du kan lære hele processen fra at lægge fundamentet for træningen til at gøre din hest tryg og afslappet hele vejen ind i traileren igennem mit trailertræningskursus.

Sådan kommer du godt videre i din proces


Har du allerede lagt en god træning i hesten, men mangler input til, hvordan du skal gå videre eller hvordan du løser en bestemt udfordring?


Det kan eksempelvis være, at din hest går ind i traileren, men bakker ud, når du vil lukke bagbommen.


Så har du mulighed for at investere i en fysisk trailerlektion, hvor jeg kommer ud til dig og din hest.


Du får mine øjne på jeres træning og/eller udfordring samt mine input og råd til, hvordan du løser jeres specifikke problem og kommer videre i jeres proces.

Akutte trailerproblemer


Min filosofi er, at hesten skal lære at være tryg og afslappet i traileren, før vi lukker bagbom og rampe og kører afsted med den.


Vi kan ikke mase med hesten og samtidigt forvente, at den er rolig og stressfri.


God træning er en proces og det tager mere tid, end hvad man kan lære hesten på én dag.


Jeg hjælper med træningsprocessen og alle de delelementer, der er for hesten at lære, men jeg siger nej tak til opgaver, der handler om akutte udfordringer med at læsse heste, der skal køres.

Det virker bedst, hvis man selv har gået vejen


Jeg har før i tiden været med til at bruge 'beskidte tricks' i forbindelse med trailerlæsning, men tager kraftigt afstand fra dem i dag.


Derimod går jeg ind for at træne med enkle og klare signaler, forståelse og forudsigelighed for hesten. Jeg læner mig op ad den vidensbaserede hestetræning, som jeg har lært på min uddannelse til Basisinstruktør hos Blue Berry Hill - i denne sammenhæng specielt adfærd og læringsteori.


Mit allerbedste eksempel er min egen første hest på videoen herover. Det var et stort problem at læsse ham, dengang jeg købte ham.


Man kunne bruge timevis på at få ham i trailer, hvis det da overhovedet lykkedes! Således havde de forrige ejere levet med den usikkerhed det var, om de kunne komme afsted med hesten eller ej. Af og til måtte de bare opgive!


Mit klare ønske var at kunne læsse hesten alene og på videoen ses resultatet af en masse god træning. En hest uden den mindste grad af stress, som kan læsses uden udstyr på.


Udover at læsse mine egne heste, har jeg hjulpet et utal af ’fremmede’ heste, når de har skulle flytte stald, køres til undervisning/træning, arrangementer såsom dyrskuer osv.


Få hele historien her ...Rikke og Mathilde, Kastrup
Rikke og Mathilde, Kastrup
"Det mest positive ved forløbet er jo at Zak nu går op i traileren. At se Mathilde og Zak arbejde sig endnu tættere på hinanden har gjort vores pony mere tillidsfuld. Vi bruger de ting vi har lært i mange sammenhænge og vi har fået mere ro på i situationer der før kunne blive stressede."
Anna, Holbæk
Anna, Holbæk
Min hest er blevet stærkere og kan langt flere øvelser. Træningen giver meget mere mening for ham og han er langt mindre statisk (..) Han bruger sin krop langt bedre og han synes træning er sjovt.

Jeg kan kun sige til dig der overvejer Hanne: Prøv det! Hun ser dig og din hest og lytter til dine ønsker, samtidig med hun ikke går på kompromis med den viden hun har om indlæring og biomekanik - altså, at din hest kan det den kan og du kan ikke skynde dig mere end din hest kan følge med! Det er tryg
Anita, Gladsaxe
Anita, Gladsaxe
"Jeg har kun godt at sige om Hanne der har Softhorse.

(..) Han var så tryg hele vejen igennem, og det samme var jeg.

(..) Man kan stole på at Hanne behandler ens hest så godt og nænsomt og bygger dens tillid til situationen op stille og roligt og i hestens tempo."
Lunah, København
Lunah, København
Resultatet af at ride undervisning hos Hanne er en hest der er blød som smør.
Hos Hanne er der plads til at nørde og at gå ned i detaljer.
Jeg oplever, at der er plads til mine observationer, og det er vigtigt for mig.
Jeg føler at Hanne er den nørde sparringspartner, som jeg altid har manglet, og så har hun altid en øvelse oppe i ærmet der passer lige til den udfordring vi arbejder med.
Kort sagt, jeg er vild med Hanne!
Jannie, Bjæverskov
Jannie, Bjæverskov
"Vil helt klart anbefale folk trailer-træning hos Hanne/Softhorse, da det er positivt, roligt og på hestens betingelser."
Jasmin, Lille Rørbæk
Jasmin, Lille Rørbæk
Jeg har lært at tro mere på os som equipage og har fundet en indre ro og fred, når jeg rider. Jeg har fået en meget mere afslappet, glad og koncentreret pony. En pony som er begyndt at bevæge sig mere harmonisk med hele hans krop i brug.
Hos Hanne bliver hesten aldrig presset til noget den ikke er i stand til. Arbejdet bliver lagt ud fra, hvad der gavner hest og rytter og med henblik på at lære hesten at bruge sin krop så korrekt som muligt.
Nikita, Borup
Nikita, Borup
"Havde aldrig fået ham så langt hvis du ikke havde været der ude og hjælpe mig."
Ninna, Varde
Ninna, Varde
"Da jeg købte Latoya ville hun ikke læsses i vores hestetrailer.
(..)
Der har været meget positiv læring for både mig og Latoya at være med på minikuset. Vi har haft Latoya inde i traileren mange gange, hun blev i starten ikke stående, men det går stille og roligt fremad."
Lenette, Ishøj
Lenette, Ishøj
"(..) efter at have læst om Hannes tilgang på hjemmesiden, blev vi enige om at få hende ud og hjælpe os med hestene.

Hanne var rigtig god til at forklare og vise tingene undervejs, så det var nemt at overtage og fortsætte arbejdet.

Hvis du har et problem med din hest, du ikke selv ved hvordan du skal løse, kan jeg ikke sige andet end, at du skal kontakte Hanne med det samme. Det er det bedste jeg har gjort længe, både for mig og hesten."
Brian & Kristel, Ølstykke
Brian & Kristel, Ølstykke
"Hanne var fantastisk sød, imødekommende og kompetent. Det var en fornøjelse at vidne hvor god hun er til at lære fra sig.

Vores piger elskede det og vi vil helt klart anbefale Hanne til alle som har brug for undervisning."