Undervisning af ryttere

Jeg hjælper indfølende ryttere med at uddanne og træne deres heste med fokus på at have dens velfærd med i al træning uanset slutmål.


Jeg hjælper ryttere, som er empatiske og respektfulde og som er bevidste om, at hestetræning er en proces og som interesserer sig for træningen for hestens skyld som opbygning af en sund og velfungerende hest.


Du tilbydes kvalitetsbevidst og hestevenlig rideundervisning af instruktør uddannet hos Blue Berry Hill (BBH) v/Susan Kjærgård. Jeg faciliterer ændringer hos hesten gennem dens rytter og jeg har forståelse for de forskellige øvelsers virkning og funktion.


Du opnår en effektivitet i din hestetræning med fokus på en afslappet hest, som er med på opgaven. Fokus på udvikling af dig og din hest med ro og tålmodighed. Hestetræning der giver mening, så både hest og rytter synes, at træning er sjovt og så du også kan udføre det, når jeg ikke er til stede.

Priser

gældende pr. 01-05-2022


Jeg kører ud fra 3650 Ølstykke (Sjælland) og underviser fortrinsvis i weekenden.


Zone 1 - se kort nedenfor

Mit nærområde 0-10 km. fra min bopæl

Jeg kan godt komme ud til kun 1 rytter

Pris pr. lektion:  240 kr.


Zone 2

10-25 km. fra min bopæl

Minimum 2 lektioner

Pris pr. lektion:  300 kr.


Zone 3

25-40 km. fra min bopæl

Minimum 3 lektioner

Pris pr. lektion:  360 kr.Datoer for undervisning


Datoer for udkørsel til undervisning meldes ud i min Facebook-gruppe.

Link: Undervisning v/Hanne Vaaben | Facebook

Betingelser


Til en lektion er afsat 40 min. inkl. introduktion og afrunding. Det forventes, at du har skridtet til ved lektionens start og derfor er klar til at starte ridningen.


Betaling kan ske via MobilePay eller kontant (lige penge) umiddelbart efter endt lektion.


Ved forhindring fra rytterens side (sygdom e.lign.) skal der meldes afbud senest 12 timer før den aftalte tid.

Ved afbud foretaget mindre end 12 timer før aftalt tid opkræves et gebyr på 50% af en lektions pris.


Alle priser er inkl. moms og kørsel.Der er p.t. lukket for tilgang af nye ryttere. Jeg henviser meget gerne til anden BBH instruktør.

MIT NÆROMRÅDE PÅ KORT

Klik på kortet for større udgave

Anna, Holbæk
Anna, Holbæk
Min hest er blevet stærkere og kan langt flere øvelser. Træningen giver meget mere mening for ham og han er langt mindre statisk (..) Han bruger sin krop langt bedre og han synes træning er sjovt.

Jeg kan kun sige til dig der overvejer Hanne: Prøv det! Hun ser dig og din hest og lytter til dine ønsker, samtidig med hun ikke går på kompromis med den viden hun har om indlæring og biomekanik - altså, at din hest kan det den kan og du kan ikke skynde dig mere end din hest kan følge med! Det er tryg
Lunah, København
Lunah, København
Resultatet af at ride undervisning hos Hanne er en hest der er blød som smør.
Hos Hanne er der plads til at nørde og at gå ned i detaljer.
Jeg oplever, at der er plads til mine observationer, og det er vigtigt for mig.
Jeg føler at Hanne er den nørde sparringspartner, som jeg altid har manglet, og så har hun altid en øvelse oppe i ærmet der passer lige til den udfordring vi arbejder med.
Kort sagt, jeg er vild med Hanne!
Jasmin, Lille Rørbæk
Jasmin, Lille Rørbæk
Jeg har lært at tro mere på os som equipage og har fundet en indre ro og fred, når jeg rider. Jeg har fået en meget mere afslappet, glad og koncentreret pony. En pony som er begyndt at bevæge sig mere harmonisk med hele hans krop i brug.
Hos Hanne bliver hesten aldrig presset til noget den ikke er i stand til. Arbejdet bliver lagt ud fra, hvad der gavner hest og rytter og med henblik på at lære hesten at bruge sin krop så korrekt som muligt.
Lenette, Ishøj
Lenette, Ishøj
"(..) efter at have læst om Hannes tilgang på hjemmesiden, blev vi enige om at få hende ud og hjælpe os med hestene.

Hanne var rigtig god til at forklare og vise tingene undervejs, så det var nemt at overtage og fortsætte arbejdet.

Hvis du har et problem med din hest, du ikke selv ved hvordan du skal løse, kan jeg ikke sige andet end, at du skal kontakte Hanne med det samme. Det er det bedste jeg har gjort længe, både for mig og hesten."
Brian & Kristel, Ølstykke
Brian & Kristel, Ølstykke
"Hanne var fantastisk sød, imødekommende og kompetent. Det var en fornøjelse at vidne hvor god hun er til at lære fra sig.

Vores piger elskede det og vi vil helt klart anbefale Hanne til alle som har brug for undervisning."